čtvrtek 14. března 2013

Corks

Tu jsem vám nafotila tak v průběhu času něco málo z práce, abyste věděli jaká hodobóžo restaurace Corks je. Šéfik je celej náš děda Jocov :-) Super chlap. Furt v kuchyni čmuchám a chci vědět - jak se dělá tohle, a tohle a co je tady a ... bla bla. Tak se mi Harry - šéf, 46 let, svobodny, vcelku k světu - směje a s radostí odpovídá na moje dotazy. Hodně mě učí. Na příští týden mám přislíbeno, že budu vařit objednávky já!
Moje pozice je myč nádobí, pizzař a salátista. Je to fain, ale zkusit si opravdové vaření bude prima. Jinak práce v kuchyni je tak z 50% uklízení. 20% přípravy jídel a tak jenom 30% o vaření. Pokud není čisto a nejsou připraveny fain suroviny je kuchař lidově řečeno v prdeli :-D Uklízím poctivě. Harry mě má rád a já jeho. Říká mi Young Lady - což mě baví, nikdo mi tak velmi dlouho neříkal. Správnej chlap a v kuchyni máme uvolněnou atmosféru. Ještě tu maká skibomb Johny z Nového Zélandu, který je línej jak veš a Chad, který vaří. Johny je neskutečnej týpek. Už sedm let nebyl doma. Procestoval Evropu i Ameriku. Strávil jednu zimu ve Francii ve Val d'Isere... skáče salta, 360 a jiné zhovadělosti ze skal nemalé velikosti... video paráda.

Abych to nezamluvila - tak tu fota mňamek, co vaříme plus jeden pohled do z kuchyně do restaurace:
Valentýn

Tohle byl můj první den - 1/2špenátový salát s črstvýma jahodama, borůvkama, červenou cibulí, houbama plus dresing - ježíš to je taková dobrota plus 1/2 klasic Caesar. A pak ukázka tak z běžného jídla pro zaměstnance. Prostě to tu žeru - doslova a do písmene :-)

Žádné komentáře: